2.ŽLS

2.ŽLS, Novosadska ŽKA – Stara Pazova, 101:53

2.ŽLS, Novosadska ŽKA – Stara Pazova, 101:53

Ekipa Novosadske ŽKA je od starta nametnula agresivnu i brzu igru sa puno lakih poena iz kontranapada i time otklonila svaku mogućnost da gošće iz Stare Pazove naprave iznenađenje.
Prednost domaćih je rasla iz minuta u minut tako da je trener Ivanić u četvrtoj četvrtini pružio priliku talentovanim kadetkinjama. U ekipi Novosadske ŽKA bolja od ostalih, po običaju , Sofija Ždrnja (21 poen, 5 skokova, 7 asistencija i 4 ukradene lopte) kao i tandem centara Anđela Jekić (15 poena i 15 skokova) i Jelena Janković (15 poena i 7 skokova). U ekipi Stare Pazove istakle su se Aleksandra Mužević (27 poena i 9 skokova) i Marija Ristić (16 poena i 13 skokova)
Milan Ivanić, Čestitam mojim igračicama na pristupu i zalaganju. Svaka utakmica je prilika za nas da napredujemo. Ekipi Stare Pazove želim sreću do kraja sezone.
Sofija Ždrnja, Odigrale smo na prepoznatljivom nivou što gošćama nije dalo nikakvu šansu. Nastavljamo dalje prema zacrtanom cilju a ekipi Stare Pazove želim uspeha u nastavku sezone.
Renata Mužević, Čestitam ekipi Novosdadske ŽKA i njihovom treneru na pobedi i želim im sreću u nastavku sezone. Mi moramo da se okrenemo sebi i tražimo bodove u susretima sa ekipama sa kojima smo u borbi za opstanak.
Aleksandra Mužević, Čestitam Novosadskoj ŽKA na pobedi i želim im uspešnu sezonu. Nama predstoji borba za opstanak, nadam se uspešna.

More in 2.ŽLS