2.ŽLS

2.ŽLS, Novosadska ŽKA – Karaburma, 51:55

2.ŽLS, Novosadska ŽKA – Karaburma, 51:55

Neizvesna utakmica do samog kraja u kojoj su se igračice Karaburme bolje snašle i zabeležile pobedu. Košarkašice Karaburme su igrale strpljivo u napadu a u odbrani dobro zatvarale put do koša. Igračice Novosadske ŽKA nisu uspele da nametnu svoju igru sa jakom odbranom i lakim poenima iz kontranapada, osim u drugoj polovini treće četvrtine i početkom četvrte što nije bilo dovoljno protiv borbenih gošći. U ekipi Karaburme najistaknutije su bile Vasiljević (17 poena i 5 asistencija) i Đorđević (16 poena i 10 skokova). U domaćoj ekipi Ždrnja (12 poena i 13 skokova) i Janković (11 poena i 5 skokova) su bile nešto bolje od ostalih.
Milan Ivanić, Čestitam ekipi i treneru Karaburme na pobedi. Nema izgovora za našu lošu igru. Ovaj poraz, ma koliko nam teško pao, ne sme da nas udalji od zacrtanog plana a to je povratak u najviši rang takmičenja.
Sofija Ždrlja, Pre svega da čestitam protvniku na zasluženoj pobedi. Od starta smo se mučili, odvojili se na 10 poena razlike ali nismo uspele da sačuvamo prednost. Odigrale smo najlošiju utakmicu ove sezone . Idemo dalje, ima još dosta da se igra.
Anđelka Nešić, Čestitam igračicama obe ekipe na ne tako lepoj koliko neizvesnoj i borbenoj utakmici. Velika pobeda za nas nad ekipom koja je najozbiljniji kandidat za ulazak u viši rang. Pokazale smo da možemo sa svima da se ravnopravno nosimo. Potrudićemo se da pobednički niz nastavimo i posle reprezentativne pauze a ekipo Novosdske ŽKA želim uspešan nastavak takmičenja.
Sara Vasiljević, Prvo bi čestitala igračicama Novosadske ŽKA na fer borbi. Velika pobeda za nas, za nastavak naše serije. Idemo dalje, iako nemamo rezultatski imperativ, da se borimo do kraja sezone.

More in 2.ŽLS