2.ŽLS

2.ŽLS, Mileševka – Srem, 90:53

2.ŽLS, Mileševka – Srem, 90:53

Košarkašice Mileševke su loše počele utakmicu pa je na kraju prve četvrtine rezultat bio 24-16 u korist novajlija u ligi. U drugoj četvrtini su igračice Mileševke zaigrale znatno angažovanije i preokrenule rezultat u svoju korist. Na odmor se otišlo pri rezultatu 40-30 u korist domaćina.I u drugom delu utakmice domaće igračice su nastavile da uvećavaju prednost, do konačnih 90-53. Priliku da igraju su dobile sve igračice.
Nada Cmiljanović-Žunić, Čestitam mojim igračicama na pobedi i što su pored svih problema koji su snašli ekipu smogle snage da izvojevaju značajnu pobedu pred još jedno teško gostovanje u Vršcu sledećeg vikenda.Biće ovo duga i teška sezona. Zahvaljujem ekipi Srema na fer i korektnoj igri i želim im puno sreće u nastavku prvenstva.
Nataša Bučevac, U utakmicu smo ušli opušteno, onda smo u drugoj četvrtini ubacili u brzinu više i postavili stvari na svoje mesto.Drugo poluvreme smo nastavili u istom ritmu, uvećavali prednost i utakmicu priveli kraju. Mladoj ekipi Srema želim puno sreće u nastavku sezone.

 

More in 2.ŽLS