2.ŽLS

2.ŽLS, Ljubovija – Topolčanka, 45:75

2.ŽLS, Ljubovija – Topolčanka, 45:75

Fer i korektna igra u kojoj je domaćin pružio slab otpor. Gostujuća ekipa ubedljivo dolazi do pobede.
Petar Arsenović, Danas smo igrali protiv ekipe koja deli prvo mesto na tabeli. Oni su jedan od najboljih za ulazak u visi rang takmicenja. Dosta iskusnija ekipa od nas, starija, višlja. Mi smo danas probali da izborimo neki pristojan poraz. Objektivno nismo računali da možemo da pobedimo ovakav tim. Ovo je sada prva utakmica u seriji sa vrlo teškim protivnicima koji preferiraju visi rang takmičenja. Sledeća utakmica je protiv Mileševke, pa posle Karaburma..Dakle sve teške ekipe koje imaju najozbiljnije ambicije.
Valentina Vasiljević, Potpubo zaslužena pobeda ekipe Topolčanke. To je ekipa koja se bori za ulazak u prvu ligu. Mi smo ekipa koja se bori za opstanak. Odigrale smo vrlo loše. Oni dosta starija i iskusnija ekipa. Imale smo dosta promašaja i praznine u napadu. Njihovo iskustvo je presudilo.
Dejan Šegrt, Zahvaljujem se domaćinu na gostoprimstvu i devojkama na fer i korektnoj utakmici. Takođe čestitam i mojim devojkama na zasluženoj pobedi. Težak put i pribojavali smo se da će ekipa Ljubovije pružiti dobar otpor, što su pokazale u prvom delu prvenstva protiv nas. Ovde smo došli sa velikom dozom opreza. Ispostavilo se da smo danas bili raspoloženiji
Slađana Radulović, Posle dugog puta naj je trebalo da se ovako istrčimo. Devojke su pružile lep otpor. Mi smo dale u početku sve od sebe da se odlepimo, da bi nam posle bila što laganija utakmica i da bi dale priliku mlađima. Devojke su dale dobar na početku utakmice ali je naše iskustvo preovladalo. Nadam se da će ova ekipa opstati u ligi.

[envira-gallery id="20089"]

More in 2.ŽLS