2.ŽLS

2.ŽLS, Ljubovija – Srbobran, 71:60

2.ŽLS, Ljubovija – Srbobran, 71:60

Fer i korektno odigrana utakmica od obe ekipe. Zaslužena pobeda domaće ekipe. Gostujućoj ekipa je zasluženo pripala četvrta četvrtina.
Petar Arsenović, Čestitam mojim devojkama a isto tako i protivničkoj ekipi na veoma fer i korektnoj igri. Mi smo danas ušli u utakmicu samo sa jednom idejom a to je da pobedimo. Sve drugo nije dolazilo u obzir. Ostajemo u trci ali ne mogu da budem zadovoljan završnicom utakmice. Mislim da smo igrali jako dobro i vrlo agresivno u odbrani. Pokazali smo da hoćemo da pobedimo. Na kraju je ispala vrlo pristojna razlika ali smo u jednom periodu bili i vrlo vrlo ubedljiviji. Na kraju je došlo i do pada koncentracije, pali smo u odbrani, malo i zbog umora, napravili neke greške koje nebi smeli da pravimo. Ovakve utakmice se igraju pod velikim pritiskom i velikom tenzijom. Idemo dalje.
Valentina Vasiljević, Čestitam ekipi Srbobrana na dobroj igri. Mi smo od početka ušle dosta agresivnije. Na kraju četvrte četvrtine mogao je i veći rezultat da bude ali stekla se i određena prednost. Ovo je veoma bitna pobeda za nas jer nam je veoma važna utakmica za opstanak u ligi.
Subić Slobodan, Imali smo problema sa dolaskom i bukvalno smo iz autobusa istrčali na teren. Mislim da je to poprilično uticalo na ekipu. Nekim igračicama je bilo muka od prevoza, neke su se osećale loše. Pravi ritam smo našli u drugoj polovini drugog poluvremena. Čestitam ekipi Ljubovije na pobedi, zaslužile su jer su veći deo utakmice bile borbenije. Ljubovija je stari ligaš i želim da se borite do kraja i obezbedite opstanak u ligi.
Jelena Curaković, Zahvaljujem se ekipi Ljubovije što nas je sačekala jer smo imali mnogo poteškoća u putu i želim da m čestitam. Nismo smele u nekim trenucima da dozvolimo dvadeset i pet poena razlike, to nije trebalo da se desi. Mi smo ušle u igra tek na kraju četvrte četvrtine što je rezultat i pokazao. Ova utakmica više znači ekipi Ljubovije i smatram da treba da ostane u ligi jer to i zaslužuje.

More in 2.ŽLS