2.ŽLS

2.ŽLS, Ljubovija – Radnički, 60:50

2.ŽLS, Ljubovija – Radnički, 60:50

Fer i korektna igra u kojoj je ekipa domaćih zasluženo došla do pobede.
Petar Arsenović, Kao što sam rekao i pre utakmice, očekivao sam tvrdu tešku utakmicu. Obe ekipe su ušle sa idejom i željpm da pobede. Mi smo dobro snimili njihovu igru. Oni su ekipa koja puno šutira, atipično igraju bez klasične petice. Zato sam ja našu najbolju peticu više držao na klupi i igrao sa igričami koji su više pokretljiviji, u odbrani mogu da čuvaju igrača i spolja i unutra. Imali smo u nekim periodima loših minuta ali smo to korigovali sa dobrom odbranom. Na kraju deset poena razlike i velika pobeda za nas. Vodi nas jedan korak napred, ne samo na tabeli nego i ka ostvarenju našeg cilja, opstanka u ligi i neka sredina tabele na kraju.
Marija Drakulić, Čestitam protivničkoj ekipi na dobroj borbi ali i mojim devojkama koje su dale sve od sebe. Svaka je dala svoj maksimum i igrale smo kao tim što je dovelo do današnje pobede.
Nikola Savić, Složio bih se sa svojom igračicom, nedostajalo nam je malo koncentracije, malo više želje, tako da ovo je zaslužena pobeda Ljubovije. Mi se spremamo za dalje. Probaćemo neke stvari koje su bile pogrešne na ovoj utakmici ispravimo u narednoj.
Marija Stojanović, Smatram da su protivnice u ovoj utakmici imale bolju energiju, timsku energiju, što je nama falilo. Trebao nam je bolji skok. Na nama je da radimo i da sledeći put budemo bolje.

More in 2.ŽLS