2.ŽLS

2.ŽLS, Ljubovija – Paraćin, 61:60

2.ŽLS, Ljubovija – Paraćin, 61:60

Utakmica je protekla u fer atmosferi.Domaćoj ekipi je pripala prva i četvrta četvrtina dok je gostujućoj druga i treća. Ravnopravna utakmica koja se završila ja jednim poenom razlike koji je domaćoj ekipi doneo prve bodove.
Petar Arsenović, Čestitke našoj ekipi na zasluženoj pobedi. Čestitke i ekipi Paraćina koja je dobro igrala danas, motivisana ekipa koja je došla danas da nas pobede. Sobzirom da mi nismo odigrali kontrolnu utakmicu i da nam je ovo prva utakmica, smatram da je uspeh utoliko veći jer je ovo ekipa juniorki i kadatkinja, bez i jedne seniorke. One su danas pokazale da mogu da igraju sa ozbiljnim ekipama. Možda nije merilo ova ekipa, videćemo na sledećim utakmicama. S obzirom da danas nije ni jedna seniorka nastupila ove košarkašice su pokazale da u nekoj budućnosti može da se računa na njih. Naravno bilo je i grešaka, mogli smo utakmicu mirnije da privedemo kraju. Imali smo opet probleme sa slobodnim bacanjima. Imali smo i povredu vrlo bitne igračice.
Valentina Vasiljević, Čestitam svojoj ekipi na pobedi. Verovatno smo najmlađa ekipa u ligi. Nemamo iskustvo jer igrama sa juniorskom ekipom. Danas smo uspele borbenošću da nadoknadimo neiskustvo. Mogle smo da uđemo u mirniju završnicu ali smo na kraju mi imale više sreće i pobedile zasluženo.
Dušan Jovanović, Naša prva utakmica u drugoj ligi, posle 4 godine smo uspeli da se iz treće lige vratimo u drugu ligu. Naše neiskustvo u ovoj ligi ali borba i želja i zalaganje na terenu. Dali smo naš maksimum, to trenutno nije bilo dovoljno za pobedu, ali smo ostavili srce na terenu.
Radovanović Jovana, Bilo je dosta napeto. Utakmica je bila koš dva za nas, koš dva za njih. Njihovo iskustvo u drugoj ligi je doprinelo pobedi. Neizvesan meč.

More in 2.ŽLS