2.ŽLS

2.ŽLS, Ljubovija – Novosadska ŽKA, 55:77

2.ŽLS, Ljubovija – Novosadska ŽKA, 55:77

Fer i korektna utakmica koja je apsolutno pripala gostujućoj ekipi.
Petar Arsenović, Mislim da smo danas odigrali za razliku od ostalih utakmica možda malo kvalitetnije, pogotovu napadački. Ono što jeste činjenica je da smo danas igrali sa ekipom koja je izborila povratak u prvu ligu. Pozicije na tabeli govore o kvalitetu njihove i naše ekipe. Oni su bili apsolutni favoriti danas. Videli ste da su zadnju četvrtinu igrali sa rezervnom postavom. Mi smo iskoristili sve igračice koje su nam danas bile na raspolaganju. Nismo bili u punom sastavu. Kapiten nam je nedostajao. Mislim da je pobeda gostujuće ekipe zaslužena. Nije bilo realno očekivati da se vadimo protiv ovakve ekipe. Svoje šanse smo propustili dosta ranije uz dosta povreda igračica. Sinoć nam se povredila kapiten ekipe. Sve to je uticalo da budemo u poziciji gde jesmo. Videćemo kako ćemo dalje. Sastaće se verovatno i uprava kluba.
Valentina Vasiljević, Čestitke gostujućoj ekipi na pobedi i na plasmanu u prvu ligu. Naša ekipa je imala problema sa povredama i nismo imali sreće u drugom delu sezone. Nalazimo se tu gde se nalazimo i videćemo kako ćemo dalje.
Milan Ivanić, Za mene lično teška emotivno utakmica. Poštujem domaću ekipu koja nam je podarila dve fantastične igračice. Žao mi je što ispadaju u niži rang. Žao mi je što smo mi danas ta ekipa koja odlučuje o njihovom ispadanju iz druge ženske lige. Svojoj ekipi čestitam, borile su se od prvog kola. Najmlađa ekipa u ligi. Ostavljale su srca na teren i ja im čestitam i želim puno sreće u nastavku.
Ana Vučetić, Odigrali smo celu utakmicu na nivou. I starije i mlađe igračice su iskoristile minute. Čestitam ekipi Ljubovije na fer i korektnoj igri.

More in 2.ŽLS