2.ŽLS

2.ŽLS, Ljubovija – Karaburma, 49:67

2.ŽLS, Ljubovija – Karaburma, 49:67

Utakmica je protekla u fer atmosferi. Domaća ekipa je dobro otvorila utakmicu.Gostujuća ekipa u prvih pet minuta sa ni jednim postignutim poenom. Prva četvrtina je pripala domaćoj ekipi. U nastavku utakmice pa sve do kraja, gostujuća ekipa je pokazala apsolutnu prevlast na terenu pa se utakmica završila sa 18 poena prednosti za gostujuću ekipu.
Petar Arsenović, Čestitam ekipi Karaburme. Sasvim zasluženo su pobedili. Mi smo igrali prve dve četvrtine na nekom našem nivou. To nije bilo dovoljno. Mnogo smo pali u trećoj četvrtini, pogotovu. Uspeli smo da damo oko 15 poena za dve četvrtine, sto je inače normalno za jednu četvrtinu. Napadački smo potpuno pali. U odbrani smo takođe počeli da padamo jer kada ne ide napad onda se gubi koncentracija i u odbrani.Nismo imali dovoljno igrača u rotaciji da bi uspeli da pružimo ozbiljniji otpor ekipi Karaburme. Ključ našeg poraza je pre sve u veoma lošoj napadačkoj igri. Nismo imali raspoložene igrače za šut. Naši šuteri Violeta Vasiljevim i Milica Popović, danas nisu bile raspoložene za šut, što je bio veliki problem. Takođe naša skok igra je bila jako loša. Sa linije slobodnih baca smo tradicionalno bili loši. Kada se svi ti parametri pogledaju, ekipa Karaburme je zasluženo pobedila.
Valentina Vasiljević, Mislim da smo odigrale jako loše. Gostujuća ekipa je potpuno zasluženo pobedila. Igrale smo prvu četvrtinu dobro i pola druge četvrtine. Posle toga smo pale u igranju i gotovo celu utakmicu posle toga nismo uspele da se dignemo. Lošiju utakmicu do sada nismo odigrale.
Dejan Cvetković, Jako teška i zahtevna utakmica koju smo jako loše otvorili ali smo se nastavku podigli. Znalo se da je ova utakmica jako bitna za nastavak takmičenja jer smo bili u seriji od pet vezanih poraza. Zadovoljni smo pobedom i nadamo se da će nam ovo preokrenuti celu sezonu. Čestitam domaćunu na fer i korektnoj igri.
Sara Vasiljević, Nismo najbolje otvorile meč, ali smo posle nekom energijom i čvrstom odbranom stigli smo do preokreta. Mislim da smo vrlo dobro odigrale utakmicu. Cvrsto smo odigrali do kraja. Dobro smo igrali u napadu i zadovoljna sam što je moja ekipa pobedila.

More in 2.ŽLS