2.MLS

2.MLS, Žitko Basket – Železničar, 72:85

2.MLS, Žitko Basket – Železničar, 72:85

U utakmici 1.kola Play-out 2MLS, domaći Žitko basket je ugostio ekipu Železničara iz Čačka. Agonija ekipe Žitka se nastavnja i kroz Play-out. Ekipa Žele je došla da pobedi utakmicu i to su i više nego zasluženo i ostvarili u Masteru 72-85 (19:18, 21:26, 24:22, 08:19). Kod gostiju najbolji je bio odlični Nikolić Pavle 24 poena,pratili su ga Panić Predrag 22 poena i Krsmanović Aleksa 14 poena. U ekipi Nenada Karanovića, bolji poenterski od drugih bio je kapiten Vesković Edin 20 poena kao i Bogdan Riznić sa 18 poena odnosno Đorđević Marko sa 12 poena. Obe ekipe nastavljaju borbu za opstanak.
Karanović Nenad, Zaslužena pobeda Žele, već previše vezanih poraza. Opeta kazem bez enerije , bez truda i borbe nismo imali šta da tražimo ne samo protiv Žele već protiv bilo koje ekipe. Čestitke protivniku, a mi moramo u salu i da probamo da se vratimo nekako iz ove sad mogu reći agonije.
Pavle Stepanović, Nemam šta da kažem osim da smo veoma loši i da ne prepoznajemo jer ista ekipa ova je igrala odlično na početku sezone. Moramo da se probudimo inače ispadamo.Sve čestitke ekipi Železničara.
Raković Petar, Teška i dobra utakmica, sam kraj rešen u našu korist. Prelomilo je donekle možda naže iskustvo u toj završnici. Ja sam novi stari trener u ovoj ekipi. Ti neki iskusni igraču su na kraju i doneli pobedu. Dobili smo veoma bitnu utakmicu u borbi za opstanak Čestitam protivniku na fer i korektnoj borbi. Čestitao bih mojim momcima a Žitku želim sve najbolje u daljem takmičenju.
Krsmanović Aleksa, Čestitam svojoj ekipi ne veoma važnoj pobedi posle nekoliko vezanih poraza. Mislim da će obe ove ekipe opstati u ligi i želim sreću Žitku.

More in 2.MLS