2.MLS

2.MLS, Žitko Basket – Slodes, 87:95

2.MLS, Žitko Basket – Slodes, 87:95

U utakmici 12.kola MLS, domaći Žitko basket je ugostio ekipu Slodesa. Utakmica je od prvog trenutka do poslednjeg bila u rukama Slodesa. Više su želeli pobedu i to su zasluženo i ostvarili u Masteru 87-95 (19:22, 24:29, 21:23, 23:21). Kod gostiju bolji od ostalih bili su odlični Popović Dušan sa 22 poena, Knežević Nemanja sa 17 poena i Ilić Stanko sa 1 poena. U ekipi Nenada Karanovića, bolji poenterski od drugih bio je kapiten Vesković Edin 21 poen i tandem Luka Vudrgavić- Derdemez Omer sa po 14 poena. Ekipa Žitka sledeće kolo posle pauze putuje u goste Napretku iz Aleksinca a ekipa Slodesa dočekuje u Borac.
Karanović Nenad, Zaslužena pobeda Slodesa, totalno su nam mladi igrači večeras stali. Bez enerije , bez truda i borbe nismo imali šta da tražimo protiv odličnog Slodesa. Čestitke Slodesu a mi moramo u salu i da probamo da se vratimo iz ova dva vezana poraza.
Đorđević Marko, Apsolutno se ničega iz svlačionice nismo pridržavali. Nemam komentar jer nas nije bilo, pogotovo nas mlađe. Moramo da se vratimo. Sve čestitke ekipi Slodesa.
Knežević Nemanja, Čestitam protivniku na fenomenalnoj borbi, mi smo ispoštovali dogovor iz svlačionice od prvog minuta. Ekipa je dala sve od sebe od prvog do poslednjeg igrača. Čestitke protivniku još jednom na fer i korektnoj borbi a mi se okrećemo daljim utakmicama.

More in 2.MLS