2.MLS

2.MLS, Žitko Basket – Beko, 63:77

2.MLS, Žitko Basket – Beko, 63:77

U utakmici 14.kola MLS, domaći Žitko basket je ugostio ekipu Beka. Utakmica sa dva različita poluvremena , gde je u prvom igru kontrolisala domaća ekipa a u drugog ekipa Beka. Više su želeli pobedu igrači Beka i to su zasluženo i ostvarili u Masteru 63-77 (22:15, 19:18, 11:19, 11:25). Kod gostiju najbolji je bio odlični Vuk Borovičanin sa 32 poena ,pratili su ga Stanković Dušan 16 poena i Ristić Antonije sa 08 poena . U ekipi Nenada Karanovića, bolji poenterski od drugih bio je Mitrović Aleksandar 17 poena, kao i Derdemez Omer sa 13 poena odnosno Bogdan Riznić sa 10 poena. Obe ekipe nastavljaju takmičenje u Play-out-u, sa tim da ekipa Beka ima daleko bolju startnu poziciju.
Karanović Nenad, Zaslužena pobeda Beka, već 3 kola ne mogu da prepoznam svoju ekipu. Bez enerije , bez truda i borbe nismo imali šta da tražimo ne samo protiv Beka već protiv bilo koje ekipe. Čestitke Beku, a mi moramo u salu i da probamo da se vratimo iz ova tri vezana poraza i da analiziamo kako ćemo u da se izvučemo iz ove teške situacije.
Omer Derdemez, Neshvatljiv pad u drugom poluvremenu, nisam zadovoljan kao igrač ni prvim ali smo opet imali neku kakvu takvu prednost. Sve čestitke ekipi Slodesa.
Petronić Nenad, Čestitam protivniku na fer i korektnoj borbi. Mislim da je bila prava ligaška utakmica. Motiv i kod jednih i kod drigih. Žitko je imao šanse za ulaz gore, kod nas je motiv bio da imamo što bolju poziciju za dalje takmičenje. Čestitao bih mojim momcima a Žitku želim sve najbolje u daljem takmičenju
Stanković Dušan, Čestitam protivniku na fer borbi, mi smo ispoštovali dogovor iz svlačionice za kokretno drugo poluvreme. Ekipa je dala sve od sebe od prvog do poslednjeg igrača. Čestitke protivniku još jednom na fer i korektnoj borbi a mi se okrećemo daljim utakmicamai borbi za opstanak.

More in 2.MLS