2.MLS

2.MLS, Zdravlje Leskovac – Napredak Junior, 81:65

2.MLS, Zdravlje Leskovac – Napredak Junior, 81:65

Leskovčani su od samog početka nametnuli svoj stil igre i na kraju slavili ubedljivu pobedu: Zdravlje Leskovac-Napredak junior 81-65 (20:14, 21:17, 20:15, 20:19). Od prvog sudijskog zvižduka bilo je jasno da domaćin želi novu pobedu kojom će se učvrstiti u vrhu tabele Druge lige. Trener Lazar Spasić pružio je šansu svim igračima,a navijači leskovačkog tima mogli su u prenosu preko YouTube-a da na delu vide i novo pojačanje Vuka Jovanovića koji je sa 16 poena na premijeri najavio da će biti značajno osveženje za tim leskovačkog drugoligaša.
Lazar Spasić, Zadovoljan sam zalaganjem i disciplinom većine igrača jer smo imali dobar ritam tokom cele utakmice.Bitna pobeda,treća u nizu kao podstrek ali i obaveza da narednog vikenda ostvarimo pobedu na izuzetno teškom gostovanju ekipi Konstantina.Ekipi Napretka puno sreće u nastavku takmičenja.
E.Bjelak, Odigrali smo kolektivno,timski,i pokazali da kao tim imamo veliki potencijal.Nadam se da ćemo u nastavku prvenstva igrati na ovakav način.Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri.
L.Damjanović, Naše ne baš najbolje izdanje,jednostavno nismo se snašli,okrećemo se isprvljanju grešaka i nastavku prvenstva.Čestitke domaćinu na pobedi.
M.Stojanović, Čestitam ekipi Zdravlja na pobedi,siguran sam da možemo bolje da odigramo što ćemo u nastavku prvenstva i pokazati.

 

More in 2.MLS