2.MLS

2.MLS, Star – Žitko Basket, 82:84

2.MLS, Star – Žitko Basket, 82:84

U sedmom kolu plej-auta Druge muške lige Srbije u Novom Sadu odigran je susret između ekipa Stara i Žitko Basketa.Veoma važnu pobedu odnosi gostujaća ekipa rezultatom 82:84. U prvom poluvremenu vodila se izjednačena borba, obe ekipe su najčešće do svojih poena stizali iz reketa gde su prednjačili Čakarević sa jedne, odnosno Vesković sa druge strane. Treća četvrtina nastavlja u ritmu prvog poluvremena gde se ekipe povremeno smenjuju u vođstvu. Početkom četvrte četvrtine gostujuća ekipa trojkom Veskovića odlazi na 9 poena prednosti i čini se prelama utakmicu, ali od tog trenutka ekipa Stara pravi seriju 13:0 i ulazi u poslednja 3 minuta sa 4 poena prednosti. U poslenjem minutu ekipa Stara pravi greške što koriste gosti i odnose pobedu u ovom susretu.
Aleksandar Komnenić, Čestitam ekipi Žitka na pobedi i fer i korektnoj igri.Okrećemo se sledećoj utakmici i nadam se pozitivnom ishodu.
Nikola Draganović, Čestitao bih protivniku na pobedi, mi trebamo što pre da zaboravimo ovaj poraz i da se okrenemo sledećoj utkamici protiv Proletera.
Boras Marko, Pobeda kojom je ispunjen cilj ove sezone, a to je opstanak. Trudili smo se da odigramo utakmicu na veći broj poseda, što smo nametnuli od početka utakmice.Na kraju je odlučivala sama zavšnica i mislim da smo zasluženo pobedili.
Đorđe Ogrizović, Utakmica je bila napeta od prvog do poslednjeg minuta pa do poslednjeg.Pokazali smo da smo ostali ekipa tokom cele utakmice.

More in 2.MLS