2.MLS

2.MLS, Star – Sveti Đorđe, 79:61

2.MLS, Star – Sveti Đorđe, 79:61

U petom kolu Druge Muške Lige Srbije u Novosadskom Spensu sastale su se ekipa Novosadskog Stara i ekipa Svetog Đorđa iz Žitišta. Od samog početka meča domaća ekipa Stara kreće furiozno pogodivši tri trojke i par šuteva i veoma čvrstom odbranom stiče već veliku prednost na kraju prve četvrtine 25/9. U drugoj četvrtini gosti iz Žitišta popravljaju svoju igru i dobijaju ovu četvrtinu 14/15. Nakon poluvremena domaća ekipa Stara opet povećava razliku i ovaj deo utakmice pripada njima 19/16, u četvrtoj četvrtini igra se egal i rezultat ove četvrtine je iznosio 19/19. Na kraju domaća ekipa Stara odnosi pobedu rezultatom 79-61. Od pojedinaca na meču istakli su se u domaćoj ekipi Stara Dušan Stoijičić koji je upisao 10 pena i 12 skokova i bio najbolji igrač utakmice kao i odlični Luka Stefanović koji je upisao 20 poena, kod gostiju u ekipi Svetog Đorđa najbolji je bio Marko Tomić koji je postigao 17 poena.
Dimitrije Živković, Bitna pobeda za moju ekipu, dobro smo se spremili, igrači su ispoštovali sve dogovore, od samog starta smo nametnuli naš ritam i zasluženo slavili. Ekipa diže formu i igraćemo sve bolje i bolje kako sezona bude odmicala, protivnicima iz Žitišta bi čestitao na fer igri i poželeo sreću u nastavku.
Dušan Stojičić, Generalno dobro odigrana utakmica sa naše strane, ispoštovali smo zadatke iz svlačionice i jako sam zadovoljan pristupom ekipe i odbranom koja postaje bolja iz treninga u trening.
Nenad Vignjević, Želeo bi da čestitam ekipi Stara na zasluženoj pobedi. Presudan je bio početak utakmice gde je protivnik ostvario prednost, koju je održavao tokom cele utakmice. Mi nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice i samim tim nismo bili u mogućnosti da pariramo protivniku. Ekipi Sara želim uspešan nastavak sezone.
Marko Tomić, Želeo bi da čestitam ekipi Stara na zasuženoj pobedi. Presudan je bio početak utakmice gde je protivnik stvorio prednost koju je održavao tokom cele utakmice. Mi nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice i samim tim nismo bili u mogućnosti da pariramo protivniku. Ekipi Stara želim uspešan nastavak sezone.

More in 2.MLS