2.MLS

2.MLS, Star – Radnik, 89:73

2.MLS, Star – Radnik, 89:73

U utakmici desetog kola Druge muške lige Srbije grupe A sastale su se ekipe Stara iz Novog Sada i Radnika iz Surdulice.U prvoj četvrtini vodi izjednačena borba gde ekipa Stara odlazi na mali odmor sa blagom prednošću 25:21.U drugoj čevtrtini ekipa Radnika iz Surdulice koristi greške protivnika i poeinama iz reketa dobija ovu četvrtinu i izjednačava rezultat na poluvremenu.U trećoj četvrtini domaćin odlično igra u napadu i pre svega preko raspoloženih Savića i Matića odlazi na odmor sa 6 poena prednosti.U poslednjoj četvrtini domaćin boljim šutem za 3 poena uspeva da sruši otpor protivnika i odnosi pobedu u ovom susretu rezultatom 89:73.Najefikasniji igrač na utakmici bio je Marko Savić koji je postigao 25 poena, pratio ga je Stefan Matić sa poenom manje, dok je Danilo Mijatović postigao 12 poena.Kod gostiju najviše se istakao Marko Popović koje je postigao 21 poen.
Aleksandar Komnenić, Čestitam ekipi Radnika na fer i korektnoj igri i mojim momcima na pobedi.Okrećemo se sledećem kolu i nadam se pozitivnom ishodu.
Nikola Draganović, Dobra utakmica za nas što se tiče samopouzdanja. Pravili smo neke greške koje su nedopustive za utakmice koje nam slede, ali imamo sada vremena da to ispravimo. Protivniku želim svu sreću u daljem nastavku takmičenja.
Perica Mitić, Čestitao bih ekipi Stara na pobedi i dobroj utakmici i želim im svu sreću u nastavku takmičenja.
Marko Popović, Čestitao bih protivniku na prikazanoj igri i pobedi, želim im svu sreću u nastavku.

More in 2.MLS