2.MLS

2.MLS, Star – Napredak Junior, 87:86

2.MLS, Star – Napredak Junior, 87:86

Ekipa Napredka Junior dobija prvu četvrtinu rezultatom 23-25, takođe i u drugoj četvrtini Napredak Junior zahvaljujući boljem skoku u napadu dobija i ovu četvrtinu rezultatom 15-21. Treća četvrtina takođe pripada gostujućoj ekipi, rezultat treće četvrtine 21-26 . Tek u poslednjoj četvrtini domaća ekipa Stara zahvaljujući zonskoj odbrani i boljim šutem uspeva da iskoristi pad u igri ekipe Napredka Junior. Ekipa Stara uspeva da ostvari minimalnu pobedu u poslednjim sekundama utakmice. Od pojedinaca na meču istakli su se u ekipi Stara Dušan Stojičić 21 poen i 10 skokva i Luka Stefanović 25 poena a u ekipi Napredak Junior najbolji su bili Dragan Miajlović 13 poena i 10 asistencija i Uglješa Radulović 14 poena.
Aleksandar Komnenić, Prvo čestitam odličnoj ekipi Napredka Junior na fer i korektnoj igri, ekipa Napredka je tri četvrtine bila bolja od nas ali moji igrači su pokazali da imaju karakter i uspeli smo u poslednjoj četvrtini da prelomimo i stignemo veliku prednost, pre svega energičnom odbranom i požrtvovanošću i ostvarimo minimalnu ali jako bitnu pobedu. Čestitam mojim igračima još jednom.
Dušan Stojičić, Pre svega čestitam ekipi Napredka Junior na odličnoj igri, večeras većim delom meča su bili bolji od nas. Mi se nismo predavali i verovali smo da možemo da pobedimo što se na kraju i desilo. Uspeli smo zonskom odbranom da zbunimo ekipu Napredka koja nije uspela da nađe rešenje u napadu a mi smo pogodili bitne šuteve i na kraju minimalno trijunfovali. Čestitam Mojim igračima i treneru na pobedi.
Marko Cvetković, Sve čestitke ekipi Stara na pobedi, nismo smeli da dozvolimo pad igre u poslednjoj četvrtini koji nas je koštao poraza.
Dragan Mijajlović, Sve čestitke ekipi Stara na pobedi, nismo pogodili otvorene šuteve na njihovu zonsku odbranu i to je dovelo do poraza.

[envira-gallery id="21231"]

More in 2.MLS