2.MLS

2.MLS, Star – Konstantin, 85:82

2.MLS, Star – Konstantin, 85:82

Na početku utakmice domaća ekipa dobrim šutem za tri poena stiče prednost koju do kraja prve četvrtine ekipa Konstantina uspeva da anulira preko odličnog Miletića.U nastavku se vodi izjednačena borba u kojoj ekipa Konstantina na poluvreme odlazi sa blagom prednošću 40:42.Treću četvrtinu dobrim šutem za tri poena ekipa Konstantina bolje otvara, ali ekipa Stara uspeva preko Savića da smanji prednost gostiju.U četvrtoj četvrtini ekipa Stara se bolje snalazi u završnici i pobeđuje utakmicu rezultatom 86:83.U domaćoj ekipi najviše su se istakli Marko Savić sa 18 poena, isto toliko je ubacio i Danilo Mijatović.Kod gostiju bolji od ostalih bio je Aleksandar Miletić koji je ubacio 33 poena, zapažen učinak je takođe imao Nikola Spasov sa 23 poena.
Aleksandar Komnenić, Čestitam ekipi Konstantina na odličnoj borbi.Za nas je ovo pobeda od velikog značaja jer kako stvari stoje obe ekipe će ići u plej-aut.
Uroš Banjac, Jako bitna pobeda za nas, dobro smo otvorili utakmicu, kasnije se desio mali pad i cela utakmica je bila u egalu. Konstantin je imao jako dobro sutersko veče, ali smo na kraju uspeli da ih prelomimo i odnesemo bitnu pobedu koja nam znači za dalji nastavak sezone.
Ljubiša Damjanović, Čestitao bih ekipi Stara na pobedi i dobroj utakmici i želim im svu sreću u nastavku takmičenja.
Nikola Spasov, Mi smo se spreamli za ovu utakmicu i pokušali smo da ovde izvučemo bodove, jer je već izvesno da će obe ekipe da idu dole u plej-aut.Svaka čast ekipi Stara na dobroj utakmici , mi se okrećemo sledećoj utakmici i nadamo se pozitivnom ishodu.

More in 2.MLS