2.MLS

2.MLS, Star – Borac Zemun, 87:90

2.MLS, Star – Borac Zemun, 87:90

Utakmica Druge Muške Lige Srbije, 8. kolo između ekipe STAR iz Novog Sada i ekipe BORCA ZEMUN iz Zemuna, odigrana je u velikoj sali Novosadskog Spensa bez prisustva publike. Već posle prve četvrtine u kojoj su obe ekipe odmeravale snagu videlo se da će utakmica biti izjednačena, prvu četvrtinu dobija ekipa STARA rezultatom 23/22. U drugoj četvrtini se smenjuje rezultat i ova četvrtina se završava nerešeno 18/18 . Nakon poluvremena ekipa BORCA ZEMUN boljim šutem za tri poena dobija treću četvrtinu rezultatom 24/33. Do samog kraja utakmice vodi se žestoka borba u kojoj se bolje snalazi ekipa BORCA ZEMUN i upisuje pobedu. Najbolji igrač utakmice je bio Nino Čelebić 30 poena i 12 asistencija iz ekipe BORCA ZEMUN a u domaćoj ekipi STARA istakao se Dušan Stojičić koji je postigao 18 poena i imao 11 skokova.
Dimitrije Živković
Utakmica sa dosta preokreta, misim da je mogla i da ode pobeda na našu stranu. U trećoj četvrtini posle vođstva smo propustili šansu da privedemo utakmicu u našu korist, da bi dobili prvoplasiranu ekipu, trebalo nam je više raspoloženih igrača, a danas to nije bio slučaj. Čestitke protivniku, mi se okrećemo pripremi sa sledeći meč.
Dušan Stojičić
Dobra utakmica, svaka čast mojoj ekipi na borbi i na pokazanom karakteru, nastavljamo da treniramo i nadamo se pobedi protiv proletera u gostima.

More in 2.MLS