2.MLS

2.MLS, Star – BKK Radnički, 89:85

2.MLS, Star – BKK Radnički, 89:85

Utakmica Druge Muške Lige Srbije, 7. kolo između ekipe STAR iz Novog Sada i ekipe BKK RADNIČKI iz Beograda, odigrana je u maloj sali Novosadskog Spensa bez prisustva publike. Već posle prve četvrtine u kojoj su obe ekipe odmeravale snagu videlo se da će utakmica biti izjednačena, domaća ekipa STARA dobija prvu četvrtinu rezultatom 25:21. U drugoj četvrtini se smenjuje rezultat i ovu četvrtinu dobija gostujuća ekipa minimalnim rezultatom 22:23. Nakon poluvremena ekipa Radničkog boljim šutem za tri poena dobija treću četvrtinu rezultatom 22:25. Do samog kraja utakmice vodi se žestoka borba u kojoj se bolje snalazi domaća ekipa STARA i upisuje veoma bitnu pobedu. Najbolji igrač utakmice je bio Dušan Milošević 32 poena iz ekipe RADNIČKOG a u domaćoj ekipi STARA istakao se kapiten Dušan Prica koji je postigao 17 poena i imao 9 skokova.
Dimitrije Živković, Mislim da smo priredili lepu košarkašku predstavu u Novom Sadu večeras, žao mi je što zbog situacije oko virusa, nisu mogli gledaoci da prisustvuju. Igrali smo u grču, zbog važnosti utakmice. Mišljenja sam da smo trebali ranije da rešimo utakmicu u svoju korist, ali je ekipa Radničkog odličnim procentom šuta i ofanzivnim skokom stalno pretila. Jako bitna pobeda za moj tim, dižemo formu i mislima se okrećemo sledećem protivniku ekipi Borca. Ekipi BKK Radničkog čestitam na fer igri i želim im puno sreće u nastavku.
Dušan Prica, Pre svega čestitam ekipi BKK Radničkom na fer i korektnoj borbi. Takođe čestitao bih i mojim saigračima i stručnom štabu na odlično odrađenom poslu. Ovo je mnogo bitna pobeda za nas. Dobro smo trenirali i dobro smo radili, mislim da smo zaslužili ovu pobedu. Sledi nam utakmica sa trenutnim liderom na tebeli, želimo da uzmemo dva boda na domaćem terenu. Ako budemo imali pristup i energiju kao protiv Radničkog, sigurno ćemo izaći kao pobednici iz tog duela.
Nebojša Knežević, Čestitke ekipi Stara na pobedi. Veći deo meča su bili u vođstvu. Radnički je u jednom momentu poslednjeg perioda poveo ali greškama u odbrani i poletnoj ekipi Stara nismo uspeli da zadržimo prednost. Još jednom čestitke ekipi Stara na fer i korektnoj igri.

More in 2.MLS