2.MLS

2.MLS, Slodes – Star, 106:114

2.MLS, Slodes – Star, 106:114

Ekipa Slodesa tokom cele utakmice držala je neizvestan rezultat sa velikim promenama vođstva tokom celog toka meča. U jednom trenutku prednost Slodesa iznosila je i +10, ali je iskusni Star uspeo da parira mladim prvotimcima Slodesa koji su u duel ušli oslabljeni bez povređenog kapitena Stanka Ilića. Ušlo se u produžetak u kom je mladim prvotimcima Slodesa pala koncentracija, pa je gostujući Star odneo pobedu na Kanarevom brdu.
Dušan Petrović, Druga utakmica u nizu koju gubimo u produžetku. Nisam zadovoljan ishodom meča, ali ne mogu da budem nezadovoljan zalaganjem i borbenošću. Imali smo dosta sitnih grešaka i u napadu i u odbrani koje smo dosta dobro kompenzovali borbenošću. Mladi smo i neiskusni i još uvek nismo naučili da budemo sigurni u završnicama neizvesnih utakmica i da tržzimo prava rešenja, ali doći ce i to vremenom. U odnosu na početak sezone, mislim da smo jako mnogo napredovali i individualno i kao tim, tako da nastavljamo u istom ritmu i spremamo se za sledeću utakmicu.
Nemanja Knežević, Jedna dobra utakmica za nas i ako smo izgubili. Borili smo se svih 45 minuta utakmice, skracena rotacija, neiskustvo možda, sve je uticalo. Oni su jako dobra ekipa što su i pokazali ne samo na ovoj utakmici, vrativši se sa minus 14, već i kroz celu sezonu. Mi smo ispustili lako rekao bih tih 14 razlike u trećoj četvrtini. Šta je tu je, radimo i treniramo dalje, ispravljamo greške i trudimo se da iz utakmice u utakmicu do kraja sezone odigramo što je bolje moguće.
Aleksandar Komnenić, Čestitam mojim momcima na neverovatnoj pobedi. Pokazali smo karakter, totalno dva različita poluvremena. Gubili 14 razlike, a u trećoj četvrtini pokazali karakter. Čestitam ekipi još jednom, Slodesu želim sve najbolje u nastavku sezone I vidimo se u Novom Sadu.
Uroš Bardak, Čestitam ekipi Slodesa na fer i korektnoj igri. Naporna utakmica sa promenama ritma i sa smenama vođstva. Izborili smo pobedu, a to je najvažnije.

More in 2.MLS