2.MLS

2.MLS, Slodes – Joker, 65:88

2.MLS, Slodes – Joker, 65:88

Iskusna ekipa Džokera odmerila je snage sa mladom ekipom Slodesa, a gosti iz Sombora odneli su pobedu u ovom delu. Posle dobrog starta Slodesa i mini-serije od 10:2, Džoker je ubrzo nametnuo svoj ritam meča. Slodes je tokom daljeg toka meča pružao dobar otpor ekipi Džokera, ali iskusnija ekipa ipak bila je prejaka za mlade igrače sa Kanarevog brda. Smene vođstva obeležile su celo drugo poluvreme, u kom je Slodes rezultatski prilazio na nekoliko poseda zaostatka. Mirno je Džoker priveo utakmicu kraju i upisao pobedu.
Dušan Petrović, Ovu utakmicu smo definitivno izgubili na naše neiskustvo ili bolje rečeno na iskustvo igrača Džokera koje je na svakoj poziciji na terenu neuporedivo veće. Mi smo se borili koliko smo mogli i hvatali rezultatski priključak u nekim momentima, ali ekipa Džokera je svaku našu i najmanju grešku kažnjavala lakim koševima. Šutirali su za tri poena jako dobro i dali su nam 18 poena više iz kontranapada, tako da su ta dva segmenta odlučila ovu utakmicu.
Stanko Ilić, Još jedna jaka utakmica za nas, dobro smo počeli meč, ali u drugoj četvrtini smo imali mali pad u igri i protivnik je umeo to da iskoristi i ostvari osetniju prednost. Ovo je još jedna lekcija za nas mladi tim i verujem da ćemo iz ovih utakmica izaći jači i bolji. Čestitao bih protivniku na dobroj igri, a mi se okrećemo sledećoj utakmici.
Nebojša Vagić, Zahvaljujem se domaćinu na fer i korektnoj borbi. Uspeli smo da izborimo rezultat koji nama odgovara i vodi nas dalje u poziciju u koju mi želimo. Još šest utakmica da dobijemo i da se plasiramo u Košarkašku ligu Srbije. Domaćin je bio oslabljen neigranjem startnog plejmejkera Popovića, što smo iskoristili na najbolji mogući način i pobedili.
Aleksandar Sužnjev, Čestitao bih svojim saigračima. Na početku smo manje koncentrisano ušli u meč. Nakon toga smo pronašli pravi ritam koji nas je odveo do rezultata koji smo ostvarili. Čestitao bih i protivničkoj ekipi, s obzirom da su bili oslabljeni neigranjem jednog od boljeg igrača. Koncentrisanost nas je dovela do pobede i okrećemo se narednom protivniku, a to je Borac Zemun.

More in 2.MLS