2.MLS

2.MLS, Slodes – Beko, 94:86

2.MLS, Slodes – Beko, 94:86

Upisao je Slodes još jednu pobedu Drugoj muškoj ligi Srbije, a ovog puta ponovo je savladan Beko. Veoma neizvesna je bila prva deonica, koja je rezultatski pripala gostima. Međutim, sjajnu poentersku utakmicu odigrao je Slodes pogotovo u drugoj četvrtini, u kojoj je postigao 33 poena. Trojkama Ivkovića i Popovića, Slodes je na poluvreme otišao sa vođstvom od 51:42. Većim delom meča Slodes nije dozvolio Beku da se rezultatski približi i uhvati ritam meča. Mirno je ekipa sa Kanarevog brda privela meč kraju i upisala pobedu konačnim rezultatom 94:86.
Dušan Petrović, Čestitao bih svojim igračima na pobedi. Kao što sam izjavio i pre utakmice, nama je svaka sledeća utakmica najbitnija tako da je zadatak na ovoj ispunjen. Odigrali smo jedan od energetski najkonstantnijih mečeva, ali i dalje sa velikim oscilacijama u koncentraciji, što je razumljivo, s obzirom na mladost ekipe koju imamo. Nema euforije, nastavljamo jako da radimo i da se spremamo za sledeće kolo.
Dušan Popović, Veoma bitna pobeda za nas. Spremali smo se cele nedelje za ovo što je usledilo na utakmici. Dobra energija od prvog do poslednjeg minuta, na kraju smo zasluženo odneli bodove sa ove utakmice.
Nenad Petronić, Čestitao bih protivničkoj ekipi na zasluženoj pobedi, fer I korektnoj igri. Mislim da smo podbacili u segmentu šuta, greške u trenucima koje smo pravili su nas skupo koštale. Mislim da su imali više ofanzivnih skokova, a nismo bili toliko loši da bismo primili toliko poena I izgubili sa ovom razlikom. Okrećemo se sledećoj utakmici I nadamo se boljem.
Boško Mihajlović, Čestitam Slodesu na fer i korektnoj igri. Nije nas išao šut, nisu ni oni pogodili ništa više, ali opet, ne pravljenje faula i kontranapda je dovelo do ove razlike. Nastavljamo dalje.

More in 2.MLS