2.MLS

2.MLS, Radnik – Napredak, 102:81

2.MLS, Radnik – Napredak, 102:81

Nakon dosta uspešne debitantske sezone Radnika doslo je vreme za prvu utakmicu u novoj sezoni publika je sa iscekivanjem čekala ovaj dan pa je 400 prisutnih gledalaca moglo da uživa u još jednoj odličnoj partiji surdulički kosarkasa na domaćem parketu. Utakmica je počela odličnom igrom oba tima, Surdulicane su predvodili Nešić I Nikolov i sjajnim prodorima diktirali tempo utakmice. Kod gostiju najzapazeniji bili su Petrovic I Raicevic koji je sjajnim dodavanjima upošljavao svoje saigrače. Ekipa domaćina je u drugoj četvrtini uspostavila svoj ritam i otišla na ispostaviće se kasnije nedostiznih 21 poen razlike.
Milan Janjić, Prva utakmica na domaćem terenu, i jako bitna pobeda za nas. U pripremi utakmice smo govorili o pristupu utakmici i igrači su ispoštovali dogovor iz svlačionice sto je dalo rezultat. Cestitao bih ekipi Napredka na fer i korektnoj igri i iskoristio bih priliku da im poželim puno uspeha u nastavku prvenstva.
Martin Nikolov, Odlična utakmica za nas, otvorili smo utakmicu dobro, ispoštovali dogovor iz svlačionice i postigli puno lakih poena. Zahvalio bih se publici na podršci koju nam pruža. Ekipi Napredka želim puno sreće u nastavku sezone.

More in 2.MLS