2.MLS

2.MLS, Morava – Železničar, 80:67

2.MLS, Morava – Železničar, 80:67

Gostujuca Ekipa iz Čačka, iako je igrala u smanjenoj rotaciji, je vodila u prvom poluvremenu, postavljenom zonskom odbranom i dobrom igrom su napravili prednost, domaća ekipa je imala jako loš procenat šuta. U drugom poluvremenu sa boljim procentom šuta I borbenijom igrom, nalazili načine da probiju zonsku odbranu, i na kraju zasluženo pobedili.
Jacimovic P., Promašili smo dosta otvorenih šuteva u prvom poluvremenu, dosta slobodnih bacanja sto nas je kostalo rezultata, u drugom smo bili fokusiraniji na igru i preokrenuli rezultat.
Nikola Prokić, Nismo se najbolje snašli na zonsku odbranu u prvom poluvremenu, nije nas krenuo šut. Na poluvremenu smo trazili rešenje da bolje napadnemo sto smo i uradili u drugom poluvremenu.
Bjelić Aleksandar, Bili smo primorani da igramosa skraćenom rotacijom igrača, da postavimo zonsku odbranu koja je funkcionisala na početku, igrali smo dobro, ali je ipak na kraju domaćin zasluženo pobedio.
Krsmanović Aleksa, Dobro smo otvorili utakmicu, igrali smo u skracenoj rotaciji, mozda nas je malo stigao umor na kraju da promsašimo neke šuteve, domaćin je na kraju izneo pobedu.

More in 2.MLS