Vesti

2.MLS, Morava – SPD Radnički d.o.o., 85:95

2.MLS, Morava – SPD Radnički d.o.o., 85:95

Na startu utakmice su gosti krenuli agresivno, disciplinovano, skoncentrisano i ozbiljni u svojim namerama da sprovedu sve takticke zamisli, sto su uspeli i postigli 34 poena u orvoj cetvrtini utakmice i tako ekipi Morave dali do znanja svoju ozbiljnost i sistem! Ekipa Morave bez koncentracije dopustila je protivniku da se razigra, defanzivna tranzicija jako losa. Pokusali su igraci Morave da se vrate, ali protiv šuta protivnika ti je bilo jako teško. Dobra odbrana protivnika, dobar procenat šuta samo neke od stvari koje so vodile ka pobedi.
Perica Mitić, Ekipa Radnickog je pokazala zasto je najbolje plasirana ekipa u nasoj grupi, ozbiljnost kluba, strucnog staba i igraca su pokazali od samog dolaska u halu, pa do zadnjeg minuta utakmice… Na startu utakmice su gosti krenuli agresivno, disciplinovano, skoncentrisano i ozbiljni u svojim namerama da sprovedu sve takticke zamisli, sto su uspeli i postigli 34 poena u orvoj cetvrtini utakmice i tako ekipi Morave dali do znanja svoju ozbiljnost i sistem! Ekipa Morave bez koncentracije na pocetku utakmice, ne koristimo male faulove do bonusa, defanzivna tranzicija jako losa, i iz takve odbrane los nam je bio napad, Morava je pokazala neki karakter i vraca se koliko toliko u utakmicu ali ne rezultatski. Bilo je tu i dobrih stvari ali je generalni utisak da ekipa Morave u ovim trenicima ne moze da parira Radnickom! Cestitke ekipi Radnickom na pobedi i sve najbolje u nastavku sezone!
Luka Tomašević, U prboj četvrini smo imali problema sa šutem protivnika, nismo uspeli da odbranimo, napravili su rayliku koja je na kraju i donela pobedu. Čestitke igračima Radničkog i sve najbolje.
Stevan Mijović, Teško gogstovanje u Vladičinom Hanu, uspeli smo u prvoj četvrtini da napravimo razliku koju smo održavali do kraja utakmice Čestitke igračima Morave, I mojim igračima na pobedi.
Djuro Dautović, Ispoštovali smo dogovor iz svlačionice i krenuli jako na početku utakmice, dobro odigrali prvo poluvreme. Domaćin se vratio kasnije ali smo uspeli da zadržimo prednost

More in Vesti