2.MLS

2.MLS, Morava – Napredak, 99:84

2.MLS, Morava – Napredak, 99:84

Na startu utakmice su gosti krenuli agresivno, disciplinovano, skoncentrisano i dosli do vođstva. Košarkaši Morave su zaigrali organiyovanije u nastavku I vodili meč do kraja. Gostujuća ekipa je igrala u skraćenoj rotaciji, sto je najvise i uticalo na krajnji rezultat. Dosta raspolozenih pojedinaca u domaćoj ekipi, organizovana igra, agresivnost u odbrani.
Perica Mitić, Ekipa Napretka je dobro poznata ekipi Morave, I kao I uvek neugodan protivnik. Počeli su meč jako dobro I organizovano, ali smo mi uspeli da preokrenemo dobro igrom motivacijom I organizacijom. Držali smo skok, I igrali sa više igrača, sto je na kraju po meni donelo prevagu na ovoj utakmici. Čestitke igračima Napretka I sve najbolje u nastavku.
Nikola Prokić, Gosti su dobro otvorili utakmicu, ali smo uspeli da zbijemo redove i da preokrenemo meč u nasu korist. Trudili smo se da igramo sto brđe i to se na kraju isplatilo.
Stojković Nenad, Teško gogstovanje u Vladičinom Hanu, uspeli smo u prvoj četvrtini da napravimo razliku, ali se domaćin vratio I dominirao u skoku, I drzao reket pod kontorlom. Do kraja su diktirali meč I zasluzeno pobedili. Čestitke igračima Morave I stručnom štabu.
Nemanja Sević, Šta da kažem, igrali smo dobru utakmicu, imali smo skracenu rotaciju, mislim da je to najveći razlog poraza, jer nismo usoeli da ispratimo ritam koji je domaćin nametnuo. Imali su više skokova od nas, I igrali agresivnije u drugom poluvremenu. Čestitke Moravi.

More in 2.MLS