2.MLS

2.MLS, Mladost SP – SPD Radnički d.o.o., 89:76

2.MLS, Mladost SP – SPD Radnički d.o.o., 89:76

Izveštaj sa utakmice Pobeda domaćina u 4. kolu druge lige Srbije grupe A. Odlična utakmica dva tima koji pretenduju na sam vrh. Tokom prvog poluvremena vodila se prilično izjednačena borba gde je Radnički imao malu prednost. U trećoj četvrtini domaćini dobrom igrom u napadu preokreću rezultat i dostižu dvocifrenu prednost koju nisu ispuštali do kraja meča. Najbolji u Mladosti bilo je plejmejker Petar Šparović sa 18 poena , 8 uhvaćenih lopti i čak 13 asistencija. Treba istaći i Mladena Stojanovića sa 23 poena. U ekipi Radničkog najefikasniji su bili Mihajlo Todorović i Mihajlo Jovičić sa po 15 poena.
Ivan Stefanović – Mladost SP, Teška utakmica koju smo prelomili u drgom delu. Pohvalo bih sve igrače koji su pokazali karakter i koncentraciju do samog kraja. Čestitam Kragujevčanima na fer i korektnoj igri.
Petar Šparović – Mladost SP, Srećan sam zbog važne pobede u derbiju kola. Uspeli smo da dobrom igrom u napadu nadigramo odličnu i kvalitetnu ekipu Radničkog. Želim im puno sreće u nastavku takmičenja.
Stevan Mijović – SPD Radnički, Čestititam domaćinima na zasluženoj pobedi. Našu lošu igru u odbrani u trećoj četvrtini igrači Mladosti su iskoristili i ostvarili prednost koju su sačuvali do kraja utakmice.
Mihajlo Todorović – SPD Radnički, Nisam zadovoljan igrom i rezultatom. Očekivao sam pobedu. Čestitam igračima Mladosti na dobroj igri u drugom poluvremenu, na koju nismo imali odgovor i to nas je koštalo poraza.

More in 2.MLS