2.MLS

2.MLS, Mladost SP – Pirot, 72:83

2.MLS, Mladost SP – Pirot, 72:83

U 4. kolu Druge lige Srbije, košarkaši Mladosti su pretrpeli i treći poraz, ovog puta na domaćem terenu. Ekipa Pirota je očigledno bila motivisanija i preciznija, u trojkama, što joj je donelo  značajnu prednost i pobedu rezultatom 72:83 (20:19, 18:25, 17:16, 17:23). U pobedničkoj ekipi iz Pirota najzaslužniji za pobedu bili su Filipović sa 22, Gašić 16 i Vukičević sa 15 poena. Najefikasniji kod Mladosti je bio Torbica sa 20 poena, potom Šparović sa 13 i Asanović i Vitković sa po 11 poena.
Ivan Stefanović – Mladost SP, Čestitam ekipi Pirota na dobroj igri i pobedi. Mi smo pokušali sve ali nismo imali dovoljan broj raspoloženih igrača kao gosti.
Stefan Torbica – Mladost SP, Loše smo odigrali utakmicu. Pirot je zasluženo pobedio i iskreno im čestitam. Nadam se boljoj igri i pobedama u narednim kolima.
Zoran Milovanović – Pirot, U većem delu utakmice smo kontrolisali igru, i to je odlučilo. Čestitam svojim igračima na disciplinovanoj i borbenoj igri. Želeo bi da pohvalim domaćine na dobroj organizaciji utakmice.
Nikola Gašić – Pirot, Važno je da smo dobili utakmicu na teškom gostovanju. Nije bilo lako bez obzira što smo vodili tokom skoro cele utakmice . Uspeli smo da igramo agresivno održimo koncentaciju do samog kraja. Čestitam ekipi Mladosti na fer igri.

More in 2.MLS