2.MLS

2.MLS, Mladost SP – Čačak 94, 80:70

2.MLS, Mladost SP – Čačak 94, 80:70

U 10. kolu druge muške lige srbije, Mladost je posle velikog preokreta pobedila fovorizovane goste iz Čačka. Ključni momenti su bili kraj teće i početak četvrte četvrtine. U tom periodu Mladost je napravila seriju 19:0 povela dvocifrenom razlikom i rutinski privela itakmicu kraju. Najbollji na utakmici bio plejmejker Mladosti Patar Šparović sa indeksom korisnosti 31. Kod gostiju se istakao sa Jokić sa 12 poena i 5 skokova.
Ivan Stefanović – Mladost SP, Čestitam svim igračima na na dobroj igri i ostvarenoj pobedi. Pokazali smo karatker i odigramo izvanredno drugo poluvreme što je bilo presudno za pobedu.
Petar Šparović – Mladost SP, Drago mi je zbog pobede. Pokazali smo da možemo da pobedimo ekipe iz vrha tabele. Uspeli smo da se konsolidujemo posle prenosti Čačana i završimo utakmicu u velikom stilu.
Zoran Stefanović – Čačak 94, Čestitam domaćinima na pobedi. Zasliženo su slavili. Opustili smo se posle drvocifrene prednosti što je Mladost iskoristila i preokrenula u drugm delu.
Pavle Jokić – Čačak 94, Loša igra u drugom poluvremnu nas je skupo koštala. Mislili smo da imamo dobijenu utakmicu. Domaćini su pokazali da su kvalitetna ekipa i želim im sreće u nastavku takmičenja.

More in 2.MLS