2.MLS

2.MLS, Mladost SP – Borac Zemun, 81:66

2.MLS, Mladost SP – Borac Zemun, 81:66

U drgom kolu Plej of-a Mladost je pred svojom publikom savladala zemunski Borac rezultatom 81:66. Posle nešto bolje igre gostiju i prednsti od 7 poena na kraju prvog poluvremena, Mladost podiže nivo igre, kako u odbrani tako i u napadu i meč završava sa ubedljivom pobedom rezultatom 81:65. Najbolji akteri kod domaćina bili su Nikolić sa 20, Stojanović sa 18, i Torbica sa 17 poena. Treba istaći da je plejmejker Mladosti Šparović imao 15 asistencija.
Kod ekipe iz Zemuna istakli su se Branković sa 14 i Sineovec sa 11 poena. U trećem kolu plej of-a , koje je na programu za dve sedmice zbog finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća, Mladost gostuje Hercegovcu , dok Borac dočekuje lidera na tabeli ekipu Spartaka.
Ivan Stefanović – Mladost SP, Čestitam svojim igračima na disciplinovanoj igri i pobedi. Polako ulazimo u ritam i hvatamo priključak za gornji deo tabele.
Aleksandar Nikolić – Mladost SP, Bilo je ponovo oscilacija na početku, ali kako je utakmica odmicala igrali smo sve bolje i rutinski obezbedili pobedu. Čestitam ekipi iz Zemuna na korektnoj igri.
Siniša Matić – Borac Zemun, Nismo ništa mogli večeras protiv kvalitetne i raspoložene ekipe Mladosti. Bili su bolji u svim segmentima igre i iskreno im čestitam.
Stefan Sinovec – Borac Zemun, Nimo imali odgovor na dobru i agresivnu igru Mladosti u drugom delu meča.Zasluženo su pobedili i bili bolji večeras. Čestitam i želim sreće u nastavku takmičenja.

More in 2.MLS