2.MLS

2.MLS, Hercegovac – Spartak Office Shoes, 70:100

2.MLS, Hercegovac – Spartak Office Shoes, 70:100

Prvak lige Spartak iz Subotice odneo je očekivanu pobedu na gostovanju u Gajdobri i tako plejof takmičenje završio bez poraza. Samo u prvoj četvrtini vodila se rezultatski neizvesna borba nakon koje gosti iz Subotice vode 28:32. U drugoj četvrtini Subotičani su zaigrali znatno angažovanije što je rezultiralo velikom prednošću na poluvremenu, 34:58. Gajdobrani treći period dobijaju rezultatom 23:20. Zanimljivo je da su u ovoj četvrtini u ekipi Hercegovca sve koševe postigli Božo Đumić i Uroš Teofanović. U poslednjoj četvrtini treneri obe ekipe dali su šansu svim igračima, a semafor je na kraju pokazao rezulatat 70:100 za novog učesnika KLS-a, ekipu Spartaka iz Subotice. U pobedničkoj ekipi prednjačili su Barna sa 24 poena i 8 skokova, Danilović je ubacio 23 poena, Prlja 14 poena i 7 skokova, dok je Sokolović uz 10 poena imao i 10 astistencija. U Hercegovcu je najefikasniji bio Teofanović sa 24 poena, Đumić je postigao 20 poena uz 6 skokova, a kapiten Predrag Radovanović opravdao je titulu najboljeg skakača lige i uz 10 poena dodao je i 11 skokova.
Radomir Kisić, Primarni cilj naše ekipe je ostvaren opstankom u ligi, ali moglo je to sve sigurno da izgleda bolje, treba da izvučemo pouke, bilo je tu grešaka sa svih strana, videćemo kako će sve to izgledati u budućnosti.
Božo Đumić, Čestitam ekipi Spartaka na zasluženoj pobedi i želim im puno uspeha u narednoj sezoni u Prvoj ligi.
Srećko Sekulović, Čestitam mojim igračima na dobroj igri i pobedi, Zahvaljujem se našim domaćinima na gostoprimstvu. Utakmica je bila bez rezultatskog značaja, odigrali smo je rasterećeno, a šansu sam pružio i nekim mlađim igračima.
Filip Barna, Čestitke mojoj ekipi na pobedi i domaćinima na fer i korektnoj igri.

More in 2.MLS