2.MLS

2.MLS, Hercegovac – Pirot, 99:69

2.MLS, Hercegovac – Pirot, 99:69

Dobro su gosti iz Pirota otvorili meč, vodili su veći deo prve četvrtine, ali nakon što je Kumović doveo Hercegovac u vođstvo u 10 minutu prve četvrtine, na terenu je uglavnom postojala samo jedna ekipa. Do poluvremena je domaća ekipa vodila 13 razlike, gosti iz Pirota su uglavnom šutevima sa distance pokušavali da smanje prednost, međutim domaći igrači su odličnom odbranom terali igrače Pirota na teške šuteve, što je i rezultiralo veoma lošim procentima gostiju. Do kraja utakmice Hercegovac je samo povećavao prednost, da bi na kraju stigao do velikih 30 poena razlike.
Kod gostiju najefikasniji bili su Vukićević sa 18 i Filipović sa 16 poena. U Hercegovcu je Gaćeša uz 19 poena imao 9 skokova i 4 asistencije, Todorić je postigao 18 poena uz 6 skokova i 6 asistencija. Dvocifren je bio i Brekić sa 16 poena.
Aleksandar Komnenić, Čestitam mojoj ekipi na zasluženoj pobedi. Nakon nešto sporijeg ulaska u meč, podigli smo energiju i zasluženo smo pobedili. Zadovoljan sam odnosom mojih igrača prema igri. Sledi nam gostovanje u Arilju protiv ekipe Klika.
Nikola Gaćeša, Čestitam mojim saigračima na pobedi, gostima ihvala na fer i korektnoj utakmici.
Marko Spasić, Čestitam ekipi Hercegovca na pobedi, odigrali su bolji meč i zasluženo su pobedili.
Dušan Filipović, Čestitam našim domaćinima na pobedi i gostoprimstvu.

More in 2.MLS