2.MLS

2.MLS, Hercegovac – Klik, 81:66

2.MLS, Hercegovac – Klik, 81:66

Očekivana pobeda ekipe Hercegovca nad ekipom Klika. Dobro su domaći otvorili meč, sigurnom igrom na poluvreme otišli sa velikih 17 poena prednosti. Kada je u 25. minutu meča na semafora stajao rezultat 61:37 svi su pomislili da je utakmica završena. Tako nisu mislili igrači Klika. Agresivnom igrom i serijom poena u 34 minutu su došli na samo minus tri u odnosu na protivnika. Tada su igrači Hercegovca shvatili da moraju da se uozbilje, publika se probudila i utakmica je mirno privedena kraju. U Kliku su dvocifreni bili Zivčević, Prokić; Veljović i Radovanović koji je imao dabl dabl učinak od 10 poena i 11 skokova. U Hercegovcu je potpunu dominaciju prikazao Nikola Gaćeša sa 32 poena, 8 skokova i 44 indeksna poena. Već standardno ga je pratio Todorić sa 16 poena , 9 skokova i 8 asistencija.
Aleksandar Komnenić, Čestitam mojoj ekipi na pobedi, imali smo jedan pad u igri u drugom poluvremenu, ali smo se na vreme i mirno priveli meč kraju. Zadovoljan sam pre svega igrom u odbrani.
Nikola Gaćeša, Čestitam mojim saigračima na pobeda, ekipi Klika na fer igri i želim im puno sreće u borbi za opstanak
Dragan Mitrović, Lošije smo otvorili meč, vratili smo se u drugom poluvremenu u igru, ali nismo imali snage za potpuni preokret. Čestitam domaćinama na pobedi.
Nikola Radovanović, Čestitke domaćoj ekipi na pobedi.

More in 2.MLS