2.MLS

2.MLS, Hercegovac – Čačak 94, 77:90

2.MLS, Hercegovac – Čačak 94, 77:90

Na gostovanju u Gajdobri Čačak 94 slavio je protiv domaćeg Hercegovca, rezultatom 77:90 (17:27; 22:21; 15:21; 23:21). Čačani su bolje otvorili meč, poveli 7:0 i celo prvo poluvreme održavali razliku koji su stekli na startu meča. Domaćini nisu imali rešenja za preiskusnog centra gostiju Mladena Pantića. Na veliki odmor gostujući sastav je otišao sa prednošču od devet poena (39:48).
U drugom poluvremenu igrao se koš za koš da bi ekipa Hercegovca u jednom momentu prišla na svega minus sedam (51:58). Nekoliko loših rešenja u napadu domaćih u tim momentima doveli su do toga da nije došlo do preokreta. Gosti tada „dodaju gas“ i dolaze do maksimalnih +17 (52:69). Ekipa Hercegovca nije se predavala do kraja utakmice, domaćini su do kraja igrali maksimalno požrtvovano, uspevali par puta da spuste razliku na ispod deset razlike, ali za više nisu imali snage. Skraćena rotacija uslovljena izostankom igrača i odlična igra najiskusnijih igrača Čačka 94 doveli su do zaslužene pobede gostujuće ekipe. U Hercegovcu su se istakli Ivelja sa 23 poena i Janjić sa 21 poenom. Najbolji pojedinac u redovima Čačka 94 bio je Pantić sa 26 poena. Sa dvocifrenim učinkom bili su još Majstorović sa 14, Paunović je dao 13, Pilčević i Tresač po 12, dok je Ćurčić dodao 11 poena.
Radomir Kisić, Pre svega čestitam ekipi Čačka na zasluženoj pobedi. Nismo imali rešenja za njihovog centra Pantića koji nam je pravio velike probleme pod košem.
Mi imamo svojih problema za izostancima igrača, pojedini igrači su i večeras nastupili povređeni i čestitam im na tome.
Vladimir Ivelja, Čestitam ekipi Čačka 94 na zasluženoj pobedi. Moja ekipa se borila u granicama svojih mogućnosti.
Ivan Radovanović, Čestitam mojim igračima na dobroj igri i pobedi, Zahvaljujem se našim domaćinima na gostoprimstvu i želim im puno uspeha u nastavku takkmičenja.
Mladen Pantić, Čestitke mojoj ekipi na pobedi i domaćinima na fer i korektnoj igri.

More in 2.MLS