2.MLS

2.MLS, Fair Play – Bor RTB, 86:60

2.MLS, Fair Play – Bor RTB, 86:60

Samo u prvoj deonici utakmice gosti iz Bora su bili ravnopravan protivnik.Od pocetka druge cetvrtine bilo je svima jasno da ce domaci kosarkasi veoma lako ostvariti pobedu nad poslednjeplasiranom ekipom na tabeli.
Ljubisa Damnjanovic KK Fair Play, Puno smo gresili i nisam u potpunosti zadovoljan igrom svojih kosarkasa.Rezultat je previsok.Ova utakmica nam je bila jako bitna,ali nam je jos vaznije da pobedimo u narednom kolu ekipu Napretka u Krusevcu , kako bi smo ostali u trci za plasman u takozvani play off.
Aleksandar Miletic KK Fair Play, Nismo bas najbolje poceli,uvek je tesko kada mislite da ste favoriti.U drugom poluvremenu smo manje gresili a proradio je i sut sa distance…Najvaznije je da smo pobedili.
Dejan Aleksic,pomocni trener KK Bor, Poremetilo nas je to sto se na pocetku utakmice povredio nas najbolji strelac Rakocevic.Planirali smo da pruzimo bolji otpor ekipi iz Nisa,ali jednostavno nismo uspeli.Od samog pocetka se borimo za opstanak u ligi i jos uvek imamo nadu da mozemo da ostvarimo cilj…
Ugljesa Mitrovic KK Bor RTB, Zasluzena pobeda ekipe Fair Play-a.

More in 2.MLS