2.MLS

2.MLS, Čačak 94 – Mladost SP, 74:64

2.MLS, Čačak 94 – Mladost SP, 74:64

KK Čačak 94 nastavio je pobednički niz u Drugoj muškoj ligi Srbije. Nova žrtva čete iz Čačka bila je Mladost iz Smederevske Palanke, koja je savladana rezultatom 74:64 (18:11: 22:16; 16:22; 18:15).
Već u prvih 10 minuta Čačani su napravili pristojnu razliku u odnosu na gostujući tim. Preciznije, stekli su kapital od sedam poena, što im je ulivalo samopouzdanje pred nastavak okršaja.
I naredni period bio je pozitivan za domaćina. Tačnije, KK Čačak 94 je dodatno povećao rastojanje u odnosu na KK Mladost SP, tako da je na veliki odmor otišao sa suficitom od 13 poena, pa je zadovoljno mogao da se odmori 15 minuta.
Međutim, po povratku iz svlačionice, KK Mladost SP je pokazala zube, pa je uspela da poprilično smanji deficit. Na taj način gosti su stavili do znanja timu Zorana Stefanovića da se nisu predali, i da će se boriti do samog kraja.
Ipak, u poslednjem kvartalu KK Čačak 94 je bio na visini zadatka, tako da nije dozvolio da dođe do nekog iznenađenja. Štaviše, uspeo je da meč okonča sa prednošću od 10 poena, pa je tako i nakon trećeg kola sačuvao oreol nepobedivosti. To je dovoljno da se u ovom momentu nalazi na čelu Druge muške lige Srbije.
Najbolji pojedinac u pobedničkom sastavu ponovo je bio mladi i talentovani Đorđe Ćurčić, koji je rivalu ubacio 16 poena. Sa dvocifrenim učinkom sledili su ga Jokić, koji je postigao 13, Pilčević je dodao 12, a Pantić 10 poena. Kod poraženog sastava istakao se Stojanović sa 14 poena.
U narednom, 4. kolu KK Čačak 94 će izaći na megdan ekipi KK Žitko Basket. Taj duel je na programu sledeće subote.

More in 2.MLS