2.MLS

2.MLS, Borac Zemun – Beko, 85:75

2.MLS, Borac Zemun – Beko, 85:75

Ekipa Marka Borasa je zabeležila i treći trijumf,ovoga puta protiv tima koj je takođe bio bez poraza.Od samog starta ekipa Borca je u jednoj cvrstoj i kvalitetnoj utakmici vodila.Činilo se da momci iz Zemuna imaju sve u svojim rukama međutim gosti usprvaju da se vrate u samom finišu i dođu na posed zaostatka što donosi neizvesnu završnicu.Završni minut je ipak pripao domaćem timu gde su dobrim rešenjima u napadu i dobrim šutem priveli utakmicu kraju.
Boras Marko, Treća pobeda u nizu što je za moju ekupu dobar podstrek za dalje utakmice.Ekipa Beka je veoma dobra i nezgodna ekipa koja nas je mučila tokom cele utakmice.Gledajući rezultate ostalih rivala ni jedna utakmica neće biti laka i to nas mora naterati da se što bolje pripremamo i treniramo.
Riznić B., Dosta bitna pobeda za nas pogotovo što je na domaćem terenu.Čestitam beku na dobroj igri a mojim sagračima na pobedi.
Petronić N., Čestitam Borcu na pobedi a nama preostaj da se pripremamo za sledeću utakmicu i da što pre zaboravimo danšnji poraz
Balmazović S., Jedna čvrsta utakmica sa dosta jakih faulova gde mi nismo bili mirne glave i uspemo da dobijemo u gostima.Zadovoljan sam našom partijom idemo dalje.

More in 2.MLS