2.MLS

2.MLS, BKK Radnički – Radnik, 101:82

2.MLS, BKK Radnički – Radnik, 101:82

Posle ubedljive pobede u Loznici, u 7. kolu 2. MLS Radnički je savladao neugodnu ekipu Radnika iz Surdulice, koja je uzimala bodove i namučila glavne konkurente Krstašima u borbi za viši rang takmičenja! Napad ekipe Marka Boltića je funkcionisao od početka utakmice, ali čvrsta i granitna odbrana Krataša nije se videla pogotovu u prvom poluvremenu, ono po čemu su prepoznatljivi od početka sezone. U drugom poluvremenu su stvari došle na svoje i gde se pokazalo da je ekipa sa Crvenog Krsta bolji i raznovrsniji tim od protivnika! Ovom pobedom Radnički je sačuvao prvo mesto i ostao ne poražen u ligi!
Marko Boltić, trener BKK Radnički: Iza nas je utakmica sa mnogo uspona i padova u igri. Dominirala je odsutnost u pojedinim trenucima. Prazan hod od 7-8 minuta je za analizu. Ono što raduje je pre svega pobeda i prepoznavanje momenta da se utakmica prelomi. Odlična baza i trening čini svoje da i kad ne ide kvalitet uvek nađe put do pobede. Prostora za bolju igru ima. Ono što sledi u narednim kolima je ono za šta smo se spremali godinu dana. Idemo jako i hrabro po ono zašto smo se skupili.
Marko Stojadinović, igrač BKK Radnički: Kao što smo očekivali Surdulica je ekipa koja dobro trči. Malo su nas opteretili u toj njihovoj tranziciji, posle primljenog koša su odmah napadali. Međutim mi smo se snašli, u drugom poluvremnu smo se konsolidovali, ubacili neke šuteve, uterali smo ih u neke faulove i priveli utakmicu kraju. Zaslužena pobeda, okrećemo se drugim utakmicama.
Srđan Grujić, igrač KK Radnik: Sve čestitke ekipi Radničkog na zasluženoj pobedi. Igrali smo 35 minuta perfektno i pet minuta je prelomilo njihovo iskustvo, trener, snaga i atmosfera u hali. Imamo problema sa povredama, ali nadam se da ćemo to sanirati i biti zdravi za naredne utakmice. Još jednom sve čestitke ekipi Radničkog i puno sreće u borbi za KLS.

More in 2.MLS