2.MLS

2.MLS, Beovuk 72 – Napredak Junior, 74:68

2.MLS, Beovuk 72 – Napredak Junior, 74:68

Vukovi su konacno ostvarili pobedu. Beovuk odlicno otvara utakmicu I pravi seriju 13-2 preko raspolozenih Popovica I Kovacevica koji su dalekometnom paljbom izvan linije 6,75 sa nekoliko pogodjenih trojki uspeli da naprave razliku. Prva cetvrtina protice u apsolutnoj dominaciji Beovuka I zavrsava se 28-14 u korist raspucanih domacina. Druga cetvrtina protice u egalu I na poluvreme se odlazi sa zasluzenom prednoscu od 14 razlike u korist Beovuka.
Drugo poluvreme protice u izjednacenoj borbi gde Napredak uspeva da iskoristi greske Beovuka u napadu I smanjuje razliku preko raspolozenog za igru Mijailovica. U cetvrtoj cetvrtini Napredak uspeva utakmicu da dovede u rezultatski egal ali mladi Vukovi I pored mnogobrojih oscilacija predvodjeni iskusnim Pejovicem uspevaju da zadrze mukotrpno stecenu prednosti da privedu utakmicu kraju. Na kraju apsolutno zasluzena pobeda Beovuka rezultatom 74:68
Rajko Mirkovic, dobro smo otvorili utakmicu I brzo poveli velikom razlikom. Moja mlada ekipa sklona je oscilacijama u igri I dobro je sto smo uspeli na kraju da sacuvamo stecenu prednost. Cestitke protivniku na fer I korektnoj igri.
Filip Pejovic, Drago mi je da smo uspeli da pobedimo. I pored silnih oscilacija uspeli smo utakmicu da privedemo kraju i ostvarimo vrlo vaznu pobedu.
Marko Cvetkovic, Mi danas nismo bili na zeljenom nivou. Okrecemo se nekim narednim utakmicama. Cestitke domacinu na pobedi.
Daragan Mijailovic, Cestitke domacinu na fer I korektnoj igri I na pobedi. Mi cemo svoju sansu trazizi u nekoj od narednih utamica.

More in 2.MLS