2.MLS

2.MLS, Beko – Železničar, 93:76

2.MLS, Beko – Železničar, 93:76

Prvo poluvremene sinoć u Skeli najavljivalo je još jednu uzbudljivu utakmicu i rezultatski neizvesnu završnicu. Na odmor se otišlo sa rezultatom 45:45. Ipak, domaći igrači pauzu su iskoristili za buđenje i odluku da im treća deonica neće opet napraviti probleme. U nastavak utakmice ušli su sigurnije i staloženije i sa nekoliko serija uspeli da se odvoje na sigurnu prednost. Iskoristili su nesigurnost protivnika a njihove greške i promašaje kažnjavali poenima što je do kraja utakmice domaćine odvelo na visoku prednost i novi trijumf.
Nenad Petronić, Čestitam protivnicima na fer i korektnoj igri. Izjednačeno prvo poluvreme ali smo uspeli da se trgnemo i u drugoj polovini iskoristimo neke njihove greške i promašaje. To smo iskoristili za naše poene koji su nas doveli u sigurniji položaj da završimo meč novom pobedom. Ekipi protivnika sve najbolje u daljem takmičenju.
Stanojević Dušan, Čestitam protivniku na fer borbi. Prvo poluvreme potpuno izjednačeno ali posle pauze smo se malo probudili, iskoristili njihove greške i uspeli da sigurnijom igrom dođemo do pobede.

More in 2.MLS