2.MLS

2.MLS, Beko – Radnik, 89:91

2.MLS, Beko – Radnik, 89:91

Tragičan poraz ekipe Beka na domaćem terenu. Posle neizvesnog prvog perioda i rezultata 30:29 uspeli su domaći igrači da u drugom periodu naprave dvocifrenu prednost 24:15 i na odmor odu sa sigurnom prednošću 54:44. Međutim još jednom treći period kao presudan u igri domaćih igrača i neverovatan pad u igri dovodi ih do još jednog izgubljenog trećeg perioda i nulirane prednosti koju su prethodno stekli. Sa 09:19 gosti su se vratili i u četvrti period ušlo se sa nerešenim rezultatom 63:63. Poslednji period doneo je uzbudljivu završnicu u kojoj je vše sreće imala ekipa KK Radnik. Jedan koš je presudio u korist gostiju i ekipa Radnika je na kraju odnela poene iz Beograda.
Zorić Uroš, Zaslužena pobeda gostiju, bili su bolji u drugom poluvremenu. Tokom prvog poluvremena utakmica je bila u egalu ali su u drugom poluvremenu boljom energijom zaslužili pobedu.
Janjić Milan, Ovo je jako teška utakmica koja je bila bitna i nama i Beku. Međutim, mislim da se nama konačno vratilo ono od ranijih utakmica kada smo promašivali u zadnjim momentima i na jednu loptu gubili. To je moralo da se vrati i to se vratilo danas protiv Beka. Svaka čast Beku na gostoprimstvu i na fer i korektnoj utakmici.
Šušić MIloje, Igrali smo jako važnu utakmicu danas. Mi smo u mnogo goroj situaciji nego ekipa Beka koja ima nekako sigurnu sezonu, igraju super. Znali smo da nas čeka preteško gostovanje. Potajno smo se nadali da ćemo da dobijemo ovu utakmicu, odigrali smo loše prvo poluvreme ali smo u drugom uspeli da skupimo redove i da pobedimo. Ovo je nama ogromna pobeda, značajna mnogo pred kraj prvog dela sezone tako da daćemo sve od sebe da pobedimo i Dunav. Ekipi Beka sve najbolje u nastavku sezone.

More in 2.MLS