2.MLS

2.MLS, Beko – Radnički 1950, 67:81

2.MLS, Beko – Radnički 1950, 67:81

U nastavku takmičenja Druge muške lige odigrana je utakmica 13. kola u hali Padinska Skela između ekipa KK Beko i KK Radnički 1950. U ovom meču susrele su se dve ekipe u borbi za veoma važnu pobedu koja je sa sobom nosila značajan ulog. Prvo poluvreme +5 za goste, drugo +6 za domaćine pa se na pauzu otišlo sa minimalnom prednošću gostujuće ekipe, 40:41. Drugo poluvreme sa sobom je nosilo 20 minuta odluke. Treću četvrtinu domaći igrači uspeli su da održavaju rezultat sve do poslednjeg minuta kada su se mini serijom gosti udaljili na sigurniju prednost. Odlučni u borbi da iz Beograda ponesu veoma važnu pobedu gosti su poslednji period započeli pogotkom za 3 poena i udaljili se prvi put u toku meča na dvosifrenu prednost. Sa početnih 54:61 rezltat je u prvih pet minuta poslednjeg perioda otišao na 54:70… U borbi sa velikim ulogom, pet minuta poslednjeg perioda ekipa Beka odigrala je bez postignutog pogotka. Pobednik se već znao, domaćini su još jednom svojim promašajima i padom u igri izgubili utakmicu u poslednjim minutima.
Nikolić Nenad, Dobili smo važnu utakmicu, znate šta znači, opstanak je u igri, prenosimo jednu pobedu više. KK Beku želim sve najbolje. Mislim da smo dobro odigrali večeras, pre svega u odbrani, zaustavili smo Borovićanina koji je njihov najbolji igrač i jednostavno ispunili smo neki plan. Idemo dalje.
Čarović Bogdan, Od prvog dana smo znali da smo najmlađa ekipa u ligi i hteli smo da dokažemo da možemo da se borimo sa svima, to smo nadam se i dokazali. Sad nas čeka nažalost plejaut ali izborili smo dobro mesto za opstanak u ligi. Ponosan sam na svoje momke i čestitao bih ekipa na odličnoj i fer plej igri.

More in 2.MLS