2.MLS

2.MLS, Beko – Morava, 131:73

2.MLS, Beko – Morava, 131:73

Subota je u Padinskoj Skeli bila veoma emotivna, puna ovacija i aplauza.  Sama utakmica nije imala nikakva iznenađenja i protekla je u mirnom tonu do samog kraja. Ono što bi trebalo istaći je naše divljenje ekipi Morave i njihovim igračima koji su herojski izneli ovu ligu do kraja. Ponosno su odigrali sve utakmice iako se ishod svake unapred znao. Očitali su nam lekciju o upornosti i sportskom ponašanju, o datoj reči, o neodustajanju i o istrajnosti u onome što ste započeli. Ponešto o svojim igračima KK Beko je istakao u najavi tima, nekoliko rečenica iskrene zahvalnosti igračima i članovima tima za ovu i sve prethodne sezone. Nisu samo igrači ova dva tima bili učesnici ovog meča već i deca kluba koja su posebno nagrađena za svoje uspehe. Pored podrške seniorskom timu u subotu smo se okupili da odamo priznanje Beko pčelicama, vrednim članovima, uspešnim takmičarima na raznim nivoima predmetnih nadmetanja, vrsnim šahistima, folklorašima, horisitma, slikarima, plivačima, muzičarima, dobrovoljcima i volonterima. Košarkaški klub Beko nagradio je svoje mališane u akciji “Ja sam ponos kluba”. S’obzirom na fantastične i zanimljive aktivnosti kojima se deca bave i za koja smatramo da treba da budu istaknuta, pohvaljena i da daju primer drugima, rešili smo da ih nagradimo i ovom prilikom istaknemo njihove uspehe. Ceo događaj protekao je u ovacijama publike, aplauzima i ponekoj suzi potekloj od ponosa i sreće.
Trener: Igrali smo koliko smo mogli, došli smo u skraćenoj rotaciji. Čestitao bih ekipi Beka na dobroj igri i opstanku i ligi. Za nas ostaje niži rang pa kako nam bude. Sve najbolje želim domaćinima.
Barović S., Čestitam ekipi Beka na fer i korektnoj igri. Oni su već odavno obezbedili opstanak i pokazali da pripadaju ovom rangu takmičenja sa najboljim igračem lige. Poželeo bih im puno sreće sledeće sezone u B ligi i da se što bolje plasiraju.

More in 2.MLS