2.MLS

2.MLS, Beko – Dunav, 92:65

2.MLS, Beko – Dunav, 92:65

Drugo kolo Druge muške lige i još jedna pobeda za Beko na domaćem terenu. Prva četvrina odavala je utisak neizvesne utakmice i jednakih snaga međutim već od druge četvrtine domaći igrači napravili su osetniju prednost koja je svakim sledećim periodom rasla i uvećavala razliku između dva tima na semaforu. U domaćem timu posebno se istakao Balmazović ali uz njega sjajnu partiju je pružio i Dušan Stanković. Kod gostiju najefikasniji Popović sa 29 poena.
Petronić N., Vezali smo još jednu pobedu što nam sigurno daje vetar u leđa. Mnogo bolje izdanje tima nego prošle nedelje i nadamo se da idemo u dobrom pravcu. Dobro smo startovali, bez većih padova u igri i to nas je dovelo do nove pobede. Ekipi Dunava se zahvaljujem na fer igri i sve najbolje u nastavku takmičenja.
Ašćerić M., Jako težak poraz za nas. Ušli smo zaista mekano u ovu utakmicu, ekipa Beka je večeras bila bolja, ušla je čvršće, ušla je jače… Kontrolisali su igru celu utakmicu, mi smo u par navrata prišli na neki pristojan rezultat ali već početkom drugog poluvremena smo potpuno pali, izgubili svaki smisao za igri i u napadu i u odbrani i zaslužena pobeda ekipe Beka. Čestitam im na pobedi i želim sve najbolje u daljem toku takmičenja.
Vasiljević O., Otvorili smo lošije, Beko je bio od starta agresivniji, znali su šta rade. Presabraćemo se, videćemo gde smo grešili, pogledaćemo snimak, izvući ćemo pouke i nadam se boljem nastavku takmičenja već u sledećoj našoj utkamici protiv Star-a. Ekipi Beka želim sve najbolje.

More in 2.MLS