1.ŽLS

1ŽLS, Šabac – Vrbas Medela, 81:88

1ŽLS, Šabac – Vrbas Medela, 81:88

Igračice Šapca su dobro otvorile meč,ali zahvalјujući pre svega velikim brojem pogrešnih dodavanja i izgublјenih lopti ekipa Vrbasa došla do rezultatske ravnoteže,a od druge četvrtine i vođstva.Domaća ekipa je uspela da u zadnjoj četvrtini dođe i do vođstva od 4 poena,ali je ponovo dekocentrisano gubila posed,i odlična Maja Šćekić sa 5 uzastopnih poena odlučila pobednika.
Srđan Perić, Čestitam ekipi Vrbasa na pobedi.Moje igračice su dekocentrisano igrale i izgubile veliki broj lopti,što je protivnik iskoristio i došao do lakih poena.Preostaje nam da dosta stvari popravimo.
Bojana Stevanović, Jako loše smo igrali,a ipak u finišu uspeli da povedemo.Tada smo ponovo pogrešnim dodavanjima dozvolili protivniku da preokrene rezultat i pobedi.Čestitam protivniku na pobedi.
Dejan Mudreša, Mnogo važna utakmica za nas.Prvo kolo,izuzetno teško.Ostali smo u ovoj nedelјi bez dva centra,promenili način igre,ali smo uspeli da dobijemo.Poželeo bih ekipi Šapca sreću u nastavkusezone,jer i njima i nama kao i većini ekipa če trebati dosta sreće,jako teška liga.
Maja Šćekić, Čestitam protivničkoj ekipi na fer i korektnoj igri.Očekivali smo da će biti neizvesno do samog kraja.Jako sam srećna i ponosna na naše mlađe igračice koje su pružile više od očekivanog. Ima još dosta stvari da se pobolјša i nadam se da će iz utakmice u utakmicu biti bolјe.

More in 1.ŽLS