1.ŽLS

1ŽLS, Šabac – Kraljevo, 76:79

1ŽLS, Šabac – Kraljevo, 76:79

Domaća ekipa je sve do poslednje četvrtine vodila i održavala prednost.Tada je došlo do neobjašnjivog pada u igri domaće ekipe,tako da su gošće iskoristile konfuznost i greške protivnika i zabeležile pobedu.
SRĐAN PERIĆ, Ovo je utakmica koju nismo smeli da izgubimo, sa takvim stavom smo otvorili utakmicu i kontrolisali je do poslednje četvrtine, kada smo jednostavno stali i bili bez ikakve ideje i dozvolili protivniku da se vrati u meč i reši ga u svoju korist. Čestitam protivniku na zasluženoj pobedi.
BOJANA STEVANOVIĆ, Jednostavno ne mogu da objasnim šta se desilo u poslednjoj četvrtini.Dekocentrcija i dosta loših dodavanja su nas skupo koštali.
NIKOLA JOVANOVIĆ, Loše smo otvorili utakmicu.Kada smo stabilizovali igru,kada smo igrali svoju igru,na kraju smo prelomili utakmicu.Devojke su pokazale karakter,pobeđena je utakmica i to je na kraju najbitnije.
MARIJA PRLjA, Izuzetno teška utakmica za nas,pre svega smo bili slabi u odbrani,bez imalo agresivnosti.U drugom poluvremenu smo pre svega promenili odnos u odbrani,došli do nekih lakih poena i na svu sreću preokrenuli utakmicu u našu korist.

More in 1.ŽLS