1.ŽLS

1.ŽLS, Radivoj Korać – Spartak, 111:50

1.ŽLS, Radivoj Korać – Spartak, 111:50

Ekipa domaćina je od samog starta krenula hrabro i jako sa sjajnom energijom. Nakon nepunih pet minuta, rezulat na semaforu je bio 17:2, što je donekle i nagoveštavalo u kom smeru će se meč kretati. Ekipa Koraća je imala sjajnu statistiku, odličan procenat šuta, neverovatnih 30 asistencija i 17 osvojenih lopti. Iz kontranapada je postignuto čak 33 poena, za dva više iz grešaka protivnika. Najefikasnija u domaćem timu bila je Nevena Rosić sa 21 poenom i 7 skokova, pratila ju je Sabrina Haines sa 19 poena, a uz njih istakle su se i Mitrović sa 14 i Vukosavljević sa 13 poena. U gostujućoj ekipi A. Tompson je postigla 11 poena uz 9 skokova, a pratila ju je Dara Kovačević sa istim brojem poena uz 7 skokova.
Zoran Akanović, Otvorili smo utakmicu sjajno, danas je bila nestvarana energija na terenu, čak i van njega, mislim i na igračice koje nisu bila u rosteru za današnji meč. Neverovatno! Kad se igra sa ovakvom energijom jednostavno sve stvari koje krenu loše nadomeste se sa dobrom odbranom, bodrenjem saigrača. Mi smo iskoristili ceo roster i rasporedili minutažu. Ekipi Spartaka želim sreću u nastavku prvenstva!
Nevena Rosić, Odlična utakmica! Čestitam ekipi Spartaka na fer i korektnoj igri. Ponosna sam na svoje igračice, čestitala bih svakoj jer svih 12 igrača je dalo svoj maksimum, energija je bila fenomenalna!
G.Krstajić, Čestitao bih ekipi Koraća na zasluženoj pobedi. Milsim da nismo smeli da dozvolimo ovoliku razliku. Na nama je da nastavimo da radimo i da treniramo i da u nekim drugim utakmicama tražimo šansu za pobedom.

More in 1.ŽLS