1.ŽLS

1ŽLS, Partizan 1953 – Bor, 81:53

1ŽLS, Partizan 1953 – Bor, 81:53

Partizan je krenuo silovito i već posle prve četvrtine 30:6,bilo je jasno kako će se utakmica završiti.Iako je Partizan nastupio bez kapitenke Olge Stepanović,predvodjen kapitenkom na ovoj utakmici Milicom Inđić,nije ostavio gošćama ni promil šanse za eventualno iznenađenje.
Svetlana Mitrović, Čestitam svojim igračicama pre svega na karakteru jer su nakon celonedeljne fizikalne terapije gotovo polovine tima pokazale kako se bori i igra za grb Partizana i nadohnadile izostanak Olge Stepanović.Svom prijatelju Blagoju Iviću i ekipi Bora želim puno sreće u nastavku takmičenja.
Milica Inđić, Iskreno,očekivana pobeda,čestitam svojim igračicama na borbenosti i pored pehova koji su nas pratili u poslednje vreme i pauza će dobro doći za oporavak.Ekipi Bora puno sreće u nastavku takmičenja.
Blagoje Ivić, Teško je iznenaditi Partizan na gostovanju kad ima iskustvo Inđić,Katić,Rajić,Mitrović,I jednog najboljih igrača lige Matić i talentovane mlade igračice na klupi.Svoju šansu tražićemo u sledećim utakmicama a svakako ekipe poput Partizana,pokušaćemo da iznenadimo na svom terenu.Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi.
Emeše Vida, Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi a mi idemo dalje da konačno naplatimo dobru igru u prethodnim utakmicama koje smo nesrećno izgubili.

More in 1.ŽLS