1.ŽLS

1ŽLS, Novosadska ŽKA – Crvena zvezda KOMBANK, 55:59

1ŽLS, Novosadska ŽKA – Crvena zvezda KOMBANK, 55:59

Novosađanke su od samog starta pokazale prvaku države da utakmica neće biti ni malo laka, što je rezultat i pokazao na kraju. Egal u prvoj četvrtini, dok je u drugoj ŽKA povela sa 6 razlike i nije sačuvala prednost do kraja poluvremena. Drugo poluvreme krenulo je kao sa početka utakmice ali iskusna Zvezda znala je da kazni greške novosadske ekipe. Utakmica je bila veoma visokog ritma i fizički zahtevna. Novosadska ŽKA sledeće kolo gostuje ekipi 021.
Vesna Džuver, Moja ekipa je igrala veoma borbeno i hrabro ali je falilo malo iskustva za pobedu pre domaćom publikom. Utakmica je do samog karaja bila neizvesna. U toku treće cetvrtine imali smo period utakmice koji nismo uspeli da nadoknadimo ali verujem u svoju ekipu i sve igrače i uz rad ćemo sve greške ispraviti.
Iva Roglić, Želim da se zahvalim svima koji su došli da nas podrže. Utakmica je bila veoma teška, sa dosta promena vođstva i neiznuđenih grešaka. Par trenutaka dekoncentrisanosti i možda neiskustva možda nas je koštao pobede. Moramo brzo da izvučemo pouke iz toga jer u petak već igramo sa 021 na gostujećem terenu i treba maksimalno da se skoncentrišemo.

More in 1.ŽLS